Øen  |   Organisations- og foreningsliv  |   Forsamlingshus  |   Opslagstavlen

Forsamlingshus

Bestil forsamlingshuset her

Alrø Forsamlingshus, Alrøvej 357, Alrø, 8300 Odder

Alrø Forsamlingshus er en del af Alrøs tidligere skole. Opført i røde mursten ca. 1954, beliggende midt på øen med god udsigt fra grunden ned over ø og fjord. Huset ligger tæt på øens højeste punkt (ca. 14 m over daglig vande) og tæt ved kirken. Alrø er selvstændigt sogn, men deler præst med Gylling.

Omgivelserne
Foran Forsamlingshuset er der en asfalteret parkeringsplads med god plads til ca. 20 biler, flere hvis man organiserer sig. Yderligere kan mange biler parkeres på græsset ved kirkestien ved siden af til venstre for bygningen. Til højre og venstre for Forsamlingshuset er der adgang til den græsbevoksede og velholdte sportsplads bagved mod syd. Denne plads er næsten en standard fodboldbane stor og har bålplads, læskur og petanquebane til venstre. Pladsen er udstyret med to fodbold- og to håndboldmål og er velegnet til lejrplads for tilrejsende gæster, træningslejr eller lejrskoler. Der er mulighed for strømforsyning via kraftstik og 220 V til f.eks. campingvogne.

Forsamlingshuset

Huset er velegnet til fester med op til 90 siddende gæster. Det består af en stor sal (15 x 8 m) og en mindre tilstødende sal (7 x 5 m) mod nord med en fire døre bred gennemgang, der kan lukkes. Den store sal er holdt i lys farve med vinduer mod vest (aftensol). Der er direkte forbindelse til hovedindgang mod nord med entre, garderobe og toiletter (adskilte herre- og dametoiletter). Parallelt er der direkte adgang fra salen til et stort veludstyret køkken og videre til servicelager, kælder og overetage. Endvidere er der i den anden ende af salen, mod syd en lille scene, nedgang til bordlager, indgang til stolerum og bagdør (nødudgang).

Ovenpå er der et tidligere skolelokale på 10 x 4 m. I forbindelse med entreen er der rum til rengøringsgrej, nyrenoveret bruserum med 4 brusere og et ekstra toilet.

Den store sal