Øen  |   Organisations- og foreningsliv  |   Forsamlingshus  |   Opslagstavlen

Møllegården på Alrø

Malling Kro udvider med grisestald

I mange år har Malling Kros værtspar Tina Schou og Rico Jørgensen haft udsigt til Oddergrisen, når den øffede ind på Malling Station med gæster. Nu har de udvidet, så de for fremtiden også får udsigt til en grisestald – deres nye spisested og selskabslokale.

Grisestalden ligger ved Møllegården på Alrø i Horsens Fjord. Stalden er ombygget, så den fremstår indbydende på sin unikke rustikke måde. Fodertrugene løber langs staldens hvide murværk under de typiske staldvinduer. Gæsterne får plads i de originale staldbåse (der er dog muget ud). Derfra har de udkig til de rå murede hvælvinger under loftet og omkring dem.

Det er gourmetkokken, tjeneren og ejeren af Malling Kro gennem de sidste 15 år, Tina Schou, der bliver fast fodermester på det nye spisested. Menukortet matcher det rustikke, klassiske og ligetil. Ikke fancy og dyrt, men simpelt med smag, der kan få selv en sur citron til at smile.

I sommerhalvåret byder Tina Schou indenfor i grisestalden på Møllegården til en sød eller salt eftermiddagsbid eller let spise til frokost og aften. Stalden er også egnet som charmerende, anderledes ramme for konfirmationer, firmaevents, bryllupper og andre festlige dage.

Når sommervarmen sænker sig over landet, så kør over dæmningen til det smukke Alrø og læg vejen forbi spisestedet Møllegården. Her får du en sjælden chance for i en stund at nyde livet som en glad gris.

”Møllegården på Alrø”
Alrøvej 382, 8300 Odder

Åbningstider: Juni, juli og august og derudover varme forårs- og efterårsuger. (starter i Påsken!)
Torsdag-søndag fra kl. 12

Kontakt Malling Kro for mere info på 8693 1025 (Tina eller Rico) eller se mere på www.møllegårdenpåalrø.dk